Digitaal uploaden aanmeldformulieren

In verband met de harde lockdown is ons kantoorpand gesloten tot in ieder geval 19 januari 2021. Door deze sluiting zijn wij niet in staat poststukken op te halen of te verwerken. Wij willen jou daarom vriendelijk verzoeken de aanmeldformulieren digitaal naar ons toe te sturen via het Digitaal Loket.

Instructie uploaden in het Digitaal Loket

Het aanmeldformulier laat je ondertekenen door de werknemer en deze onderteken je ook zelf. Daarna scan je het formulier en bewaar je dit bestand op jouw computer. Let op! Je kunt alleen PDF of JPG bestanden uploaden.

1. Kies onder ‘Aan- en afmelden’ voor ‘Uploaden ondertekend aanmeldformulier en kopie ID’

2. Sleep de gewenste bestanden naar het + teken op de uploadpagina of klik op het + teken om de juiste bestanden te selecteren. Eventueel kun je met de CTRL toets meerdere bestanden tegelijkertijd selecteren.

3. Controleer of de juiste bestanden klaar staan om te uploaden

  • Heb je per ongeluk een verkeerd bestand toegevoegd, dan kun je dit verwijderen door op het kruisje achter de bestandsnaam te klikken.
  • Ben je  een bestand vergeten toe te voegen, klik dan op het + teken om extra bestanden toe te voegen of sleep extra bestanden naar het vak met het + teken.

4. Vul het aantal werknemers en optioneel een referentie in en klik op uploaden. Het aantal werknemers mag je ook op 0 laten staan. Het is niet verplicht om een referentie in te vullen. Deze referentie is voor jouw eigen administratie.

Tijdens het uploaden worden de verschillende bestanden, die je op dat moment upload, samengevoegd. Na het uploaden zie je het volledige nieuwe bestand in het overzicht met eerder verstuurde documenten. De documentnaam betreft de naam die Werk+Zorg geeft aan het samengevoegde bestand.

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?

Werk+Zorg ontzorgt werkgevers met arbeidsmigranten

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Verzekerd van goede zorg
  • Dagelijks aan- en afmelden
  • Geen verplicht eigen risico