Payrolling

In principe is payrolling geschikt voor elk bedrijf in elke branche. Werk+Zorg Payrolling richt zich met name op bedrijven die veelal werken met tijdelijke krachten. Het maakt niet uit of dit een arbeidsmigrant, Nederlandse werknemer, student, enzovoorts is.

Payrolling is maatwerk, daarom is het onmogelijk om via dit medium een vast tarief te communiceren. Werk+Zorg Payrolling biedt in ieder geval een scherpe prijs. Ieder bedrijf heeft namelijk zijn eigen wensen en werkwijze.

Ben je ook benieuwd naar wat payrolling specifiek voor jouw bedrijf kan betekenen, maak dan een afspraak met onze adviseurs. Zij gaan graag met je in gesprek om te komen tot een passende offerte dat specifiek afgestemd is op jouw eisen en bedrijfsvoering.

Neem contact met ons op voor het aanmelden voor payrolling. Wij helpen je graag.

Contactgegevens Werk+Zorg
T: 088 472 4240
E: info@werkpluszorg.nl

Na de verwerking van de bedrijfsgegevens in onze systemen ontvang je van Werk+Zorg Payrolling een persoonlijke inlogcode. In onze digitale portal kunt je per werknemer de gewerkte uren invullen. Werk+Zorg Payrolling verwerkt deze uren en jouw medewerker krijgt tijdig zijn loon betaald conform NEN 4400-1.

Na verwerking van de uren zijn de loonstroken direct beschikbaar. Deze zijn te downloaden middels onze digitale portal. Je kunt de loonstroken printen en direct aan de medewerkers geven. De medewerker kan ook zelf zijn loonstrook downloaden via de digitale portal voor werknemers.

Al meer dan

15

jaar de grootste aanbieder van zorgverzekeringen voor tijdelijke arbeidsmigranten

Ruim

30

jaar uitzend- en verloningservaring in diverse sectoren

15

opleidingen specifiek gericht op en voor arbeidsmigranten

Waar kunnen wij u mee helpen?

 *
 *
 *
 *
 *
 *

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?

Werk+Zorg ontzorgt werkgevers met arbeidsmigranten

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Verzekerd van goede zorg
  • Dagelijks aan- en afmelden
  • Geen verplicht eigen risico