Regel je zaken eenvoudig en snel via het Digitaal Loket

Vind je al die papieren invullen ook altijd zo’n gedoe? Bij Werk+Zorg hebben we het goed voor elkaar. In het Digitaal Loket kun je namelijk alle zaken rondom het verzekeren van internationale medewerkers snel en makkelijk online regelen.

In het Digitaal Loket staan diverse documenten met aanvullende informatie over het verzekeren van internationale werknemers via Werk+Zorg:

  • Instructie aanmaken zorgverzekeringsformulieren en afmelden Digitaal Loket
  • Informatie over het declareren van zorgkosten
  • Informatie voor werknemers in diverse talen
  • Diverse verzekeringsmogelijkheden buitenlandse werknemers (en eventuele gezinsleden)
  • Werk+Zorg (collectieve zorgverzekering voor Nederlandse werknemers)

Eenvoudig aan- en afmelden van jouw werknemers

Een werkgever kan eenvoudig via het Digitaal Loket aanmeldformulieren aanmaken en hiermee werknemers aanmelden. Aanmelden kan wettelijk maximaal binnen 120 dagen met terugwerkende kracht. Het BSN is bij het aanmaken van het aanmeldformulier geen verplicht veld, dit mag op een later moment worden aangeleverd. In het Digitaal Loket kunnen de medewerkers per dag worden afgemeld. Afmelden kan binnen maximaal 30 dagen met terugwerkende kracht.

Snel geregeld

Zodra wij een volledig ingevuld en ondertekend aanmeldformulier (inclusief BSN) en kopie legitimatiebewijs hebben ontvangen, sturen wij de aanmelding door naar de zorgverzekeringsmaatschappij. Werk+Zorg meldt de zorgverzekering aan per startdatum die op het aanmeldformulier vermeld staat.

De verzekeringspolis, het S1-formulier en de uitschrijfbrief van HollandZorg kun je downloaden in het Digitaal Loket. HollandZorg versterkt geen zorgpas. Zilveren Kruis verstuurt de verzekeringspolis en de zorgpas naar het correspondentieadres van de werkgever. Het S1 formulier kunt u via het Digitaal Loket aanvragen en wordt naar het correspondentieadres toegestuurd.

Vragen over het Digitaal Loket?

Heb je nog vragen over het Digitaal Loket van Werk+Zorg of wil je meer weten over het verzekeren van internationale werknemers? Wij helpen je graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?

Werk+Zorg ontzorgt werkgevers met arbeidsmigranten

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Verzekerd van goede zorg
  • Dagelijks aan- en afmelden
  • Geen verplicht eigen risico