Aanmelden collectief

Keuze uit twee collectieven

Jouw arbeidsmigranten verzeker je eenvoudig en voordelig bij Werk+Zorg. Hierbij heb je de keuze uit het collectief van HollandZorg of Zilveren Kruis. Beide collectieve vergoeden de meest essentiële zorg, zoals ziekenhuisopnames, spoedeisende hulp en een huisartstenbezoek. Beide collectieven kennen geen verplicht eigen risico.

HollandZorg is specialist én marktleider in zorgverzekeringen speciaal ontwikkeld voor arbeidsmigranten. Voor werkgevers biedt deze verzekeraar een groot aantal voordelen die zekerheid en een enorme tijdsbesparing opleveren.

 

Bij Zilveren Kruis verzeker je jouw werknemers tegen een lage dagpremie. Belangrijk aandachtspunt is dat de verzekerde alleen bij geselecteerde zorgverleners de zorg voor 100% vergoed krijgt. Ga je naar een zorgverlener of ziekenhuis dat niet geselecteerd is dan geldt een lagere vergoeding. De kosten van spoedeisende hulp worden in alle ziekenhuizen in Nederland voor 100% vergoed

Aanmelden in drie stappen

Het aanmelden van jouw werknemer voor de zorgverzekering regelt u in drie stappen in het Digitaal Loket.

Stap 1 – Gegevens registeren
Stap 2 – Aanmeldformulier ondertekenen
Stap 3 – Aanmeldformulier uploaden

Eenvoud en gemak

Wil je jouw werknemers meerdere keren per jaar aanmelden, bijvoorbeeld omdat je werknemer alleen in de pieken komt werken? Dan hoef je de gegevens van deze werknemers maar één keer in te voeren. Op een later moment kun je dan met één druk op de knop deze werknemers weer oproepen.

In het Digitaal Loket kun je dagelijks werknemers aan- en afmelden. Meld je werknemer zo snel mogelijk aan. Aanmelden met terugwerkende kracht kan tot maximaal vier maanden na indiensttreding. Afmelden kan tot maximaal 30 dagen met terugwerkende kracht.

De premie mag ingehouden worden op het loon van je werknemer. De factuur van Werk+Zorg wordt wekelijks achteraf verstuurd.

Aanmelden via het Digitaal Loket

 

Al meer dan

15

jaar de grootste aanbieder van zorgverzekeringen voor tijdelijke arbeidsmigranten

Ruim

30

jaar uitzend- en verloningservaring in diverse sectoren

15

opleidingen specifiek gericht op en voor arbeidsmigranten

Waar kunnen wij u mee helpen?

 *
 *
 *
 *
 *
 *

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?

Werk+Zorg ontzorgt werkgevers met arbeidsmigranten

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Verzekerd van goede zorg
  • Dagelijks aan- en afmelden
  • Geen verplicht eigen risico