Zorgverzekering

Werk+Zorg neemt zorg uit handen

Heb jij een tijdelijke werknemer uit het buitenland in dienst? Wat is er geregeld als deze werknemer zorg nodig heeft? Of nog erger; wat als deze werknemer komt te overlijden? Het afsluiten van een Nederlandse zorgverzekering is niet alleen heel verstandig, maar ook verplicht voor iedereen die in Nederland werkt. Sluit via Werk+Zorg eenvoudig en snel een collectieve zorgverzekering af, wij nemen jouw zorg uit handen.

Collectieve zorg

Als werkgever wil je dat de zaken voor je personeel goed geregeld zijn. Via het collectief Werk+Zorg sluit je een passende zorgverzekering af voor jouw arbeidsmigranten. Deze is per dag af te sluiten, voor een korte of lange periode van het jaar. Deze zorgverzekering biedt dekking voor de meest noodzakelijke zorg, zoals een huisartsenbezoek, ziekenhuisopname of spoedeisende hulp. Aanvullend is uw werknemer verzekerd voor repatriëring naar het thuisland in geval van overlijden. Je kan je personeel eenvoudig helpen, zodat jouw werknemers de juiste zorg ontvangen en geen risico lopen op een boete.

Regel de zorgverzekering eenvoudig en snel

Een zorgverzekering voor jouw arbeidsmigranten regel je eenvoudig via het Digitaal Loket van Werk+Zorg. Je registreert de medewerker eenmalig online. Je kunt deze dagelijks aan- en afmelden, dus als jouw werknemer niet het hele jaar verzekerd hoeft te zijn, verzeker je alleen de gewenste periode. Je hebt geen gedoe met betalingen van de zorgpremie, deze mag je inhouden op het loon van de werknemer. Wij vragen kosteloos zorgtoeslag aan voor de werknemers. Zo is de zorgverzekering extra voordelig voor jouw arbeidsmigranten. Kleine moeite, groot belang.

Werk jij ook met arbeidsmigranten?

Al meer dan

15

jaar de grootste aanbieder van zorgverzekeringen voor tijdelijke arbeidsmigranten

Ruim

30

jaar uitzend- en verloningservaring in diverse sectoren

15

opleidingen specifiek gericht op en voor arbeidsmigranten

Waar kunnen wij u mee helpen?

 *
 *
 *
 *
 *
 *

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?

Werk+Zorg ontzorgt werkgevers met arbeidsmigranten

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Verzekerd van goede zorg
  • Dagelijks aan- en afmelden
  • Geen verplicht eigen risico