Goed werkgeverschap

Goede zorg voor je personeel is cruciaal. Immers, als zij op een goede, veilige manier hun werk kunnen doen, zie je dat vanzelf terug in je resultaat. Loyaliteit verdient zich snel terug. Je wil inzetten op het kapitaal van je onderneming: je vaste maar ook je tijdelijke werknemers. Zeker in deze tijden, waarin een nieuwe omgang met elkaar en ander regels op de werkvloer van belang zijn, helpen een goed pakket met duidelijke maatregelen en secundaire arbeidsvoorwaarden je medewerkers tevreden te houden.

Werk+Zorg heeft veel aandacht voor goed werkgeverschap: voor professioneel personeelsbeleid, goede arbeidsomstandigheden en huisvesting en ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers. Ondernemers die tijd en aandacht investeren in goed werkgeverschap, zijn doorgaans beter in staat om goede werknemers te vinden én te binden. Jouw werknemers voelen zich namelijk meer betrokken bij de zaak en zijn daardoor vaak bereid om een stapje extra te zetten. Dit komt je onderneming dus altijd ten goede.

Werk+Zorg ondersteunt je met antwoorden op vragen over zorgverzekeringen, geeft service op maat en gaat samen met jou op zoek naar nieuwe mogelijkheden en middelen om je bedrijfsvoering te optimaliseren. Wij faciliteren op het gebied van:

Heb je vragen over goed werkgeverschap? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

info@werkpluszorg.nl
088 472 4240

Al meer dan

15

jaar de grootste aanbieder van zorgverzekeringen voor tijdelijke arbeidsmigranten

Ruim

30

jaar uitzend- en verloningservaring in diverse sectoren

15

opleidingen specifiek gericht op en voor arbeidsmigranten

Waar kunnen wij u mee helpen?

 *
 *
 *
 *
 *
 *

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?

Werk+Zorg ontzorgt werkgevers met arbeidsmigranten

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Verzekerd van goede zorg
  • Dagelijks aan- en afmelden
  • Geen verplicht eigen risico