Welke zorgkosten zijn gedekt?

Het is altijd goed om te weten welke kosten er nu wel en niet zijn gedekt bij het afsluiten van een zorgverzekering. De collectieve zorgverzekeringen van Werk+Zorg voor arbeidsmigranten bieden méér dan het basispakket. Heeft jouw tijdelijke werknemer een goede zorgverzekering nodig, kies dan voor de gratis extra’s en het voordelige dagtarief van HollandZorg of Zilveren Kruis. 

Voor tijdelijke werknemers in de bouw, horeca en schoonmaak is een Nederlandse zorgverzekering verplicht. Daarmee wordt namelijk de essentiële zorg zoals de spoedeisende hulp, het ziekenhuis, de huisarts en de apotheek vergoed middels het basispakket. Werknemers uit het buitenland verzeker je eenvoudig en voordelig bij Werk+Zorg.

Via Werk+Zorg zijn veel extra kosten gedekt:

 1. Geen eigen risico
  Er is geen verplicht of vrijwillig eigen risico. Zorgkosten van de werknemer die binnen de dekking vallen worden direct vergoed. Het verplichte eigen risico wordt voor de werknemer door het collectief afgedekt. Dus als er kosten gemaakt worden waarvoor een eigen risico geldt, dan worden die vergoed door de zorgverzekeraar.
 2. Spoedeisende tandhulp
  Wanneer een werknemer spoedeisende tandhulp nodig heeft, worden deze kosten tot max. € 200,- vergoed.
 3. Repatriëring bij overlijden
  Bij onverhoopt overlijden van een van je tijdelijke werknemers, wordt repatriëring naar het thuisland volledig geregeld en vergoed.
 4. Service en gemak
  Al je zorgzaken kunnen eenvoudig online geregeld worden. En onze vakkundige medewerkers van de servicedesk staan klaar om al jouw vragen en die van je medewerkers te beantwoorden.
 5. Regelen van zorgtoeslag
  Veel tijdelijke werknemers hebben ook recht op zorgtoeslag. Werk+Zorg regelt de aanvraag voor die toeslag kosteloos voor jouw werknemers als extra service.

 

Lage dagpremie
Bovendien zijn de tarieven erg vriendelijk. De prijzen kunnen laag blijven doordat veel tijdelijke arbeidsmigranten gezamenlijk deelnemen aan het zorgcollectief van HollandZorg of Zilveren Kruis. 

Meer over het aanmelden

Vragen over de zorgverzekering voor buitenlandse arbeiders?

Heb je nog vragen over verzekeringen? Wij helpen je graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?

Werk+Zorg ontzorgt werkgevers met arbeidsmigranten

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
 • Verzekerd van goede zorg
 • Dagelijks aan- en afmelden
 • Geen verplicht eigen risico