Branches

Nederlandse zorgverzekering

Of je nou werkt in de bouw, horeca of schoonmaak… het werk is in deze branches fysiek vaak best zwaar. Daarom hebben veel werknemers baat bij een goede zorgverzekering. Buitenlandse werknemers zijn bovendien verplicht een Nederlandse zorgverzekering af te sluiten. Alle mensen die in Nederland werken tegen betaling, moeten namelijk een zorgverzekering voor minimaal het basispakket afsluiten. Je verzekert daarmee de meest belangrijke zorg, zoals de huisarts, het ziekenhuis, de spoedeisende hulp en de apotheek.

Lees meer over verplichte ziektekostenverzekering voor arbeidsmigranten.

Payrolling

Groeit de personeelsadministratie je boven het hoofd? Vind je het lastig om je weg te vinden in de complexe wet- regelgeving rondom arbeidszaken? Leg dan je administratieve en juridische werkzaamheden dan in vertrouwde handen. Werk+Zorg regelt al jaren alles op het gebied van payrolling voor verschillende ondernemers in diverse branches. Wil je af van alle administratieve rompslomp rondom personeel? Maak dan gebruik van payrolling via Werk+Zorg. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat je werknemers een contract krijgen, betalen de lonen uit en versturen de salarisstrookjes.

Lees meer over Werk +Zorg payrolling.

Opleiding

Goed werkgeverschap begint bij het bieden van goede voorwaarden aan je medewerkers. Maar wil je je mensen iets extra’s bieden, dan is een passende opleiding een goed idee. Niet alleen heel praktisch, maar ook heel motiverend. Werknemers voelen zich gewaardeerd omdat je in hen investeert en mensen vinden het vaak leuk om iets te leren.

Lees meer over Opleidingen.

Al meer dan

15

jaar de grootste aanbieder van zorgverzekeringen voor tijdelijke arbeidsmigranten

Ruim

30

jaar uitzend- en verloningservaring in diverse sectoren

15

opleidingen specifiek gericht op en voor arbeidsmigranten

Waar kunnen wij u mee helpen?

 *
 *
 *
 *
 *
 *

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?

Werk+Zorg ontzorgt werkgevers met arbeidsmigranten

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Verzekerd van goede zorg
  • Dagelijks aan- en afmelden
  • Geen verplicht eigen risico