Over ons

Ontstaan van Werk+Zorg

Werk+Zorg is ontstaan vanuit de behoefte om ondernemers met arbeidsmigranten in dienst te ontzorgen bij tijdrovende en complexe personeelszaken. Zaken die goed geregeld moeten zijn voor een soepele bedrijfsvoering. We zijn in 2002 onder de naam LTO Seizoenarbeid (later LTO Arbeidskracht) gestart met het verwerken en afhandelen van de destijds nog benodigde tewerkstellingsvergunningen van buitenlandse medewerkers in de agrarische sector. Daaruit voortvloeiend zijn we gestart met een uniek zorgverzekeringscollectief voor deze arbeidsmigranten. En met succes! 30% van de arbeidsmigranten in de agrarische sector verzekert zich via LTO Arbeidskracht.

De dienstverlening breidt zich voortdurend uit in het verlengde van ondersteuning bij de inzet van arbeidsmigranten; eerst zorgverzekeringen, daarna payrolling en in 2012 werving en selectie van tijdelijke arbeidskrachten. Sinds 2016 bieden we ook scholing aan, om daarmee kennis en kunde van de medewerkers naar een hoger plan te tillen.

Huidige dienstverlening Werk+Zorg

Door onze jarenlange ervaring met arbeidsmigranten in de agrarische sector weten we wat de vraagstukken zijn bij het in dienst hebben van arbeidsmigranten. Onze kennis zetten we, met het label Werk+Zorg, in om ook ondernemers buiten de agrarische sector te ontzorgen. Onze diensten zijn en worden altijd ontwikkeld vanuit de gedachte ondernemers optimaal te ontzorgen bij de invulling van ‘goed werkgeverschap’. Werk+Zorg en de ondernemer zetten in op het wezenlijke kapitaal van de onderneming: de medewerkers. Werk+Zorg regelt de rand voorwaardelijke zaken, zodat de ondernemer zich met zijn medewerkers volledig kan richten op het primaire proces van de onderneming.

We staan klaar om ondernemers te ondersteunen; met antwoorden op vragen, service op maat, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en middelen om optimaal te ontzorgen.

Werk+Zorg faciliteert onder andere in:

  • Collectieve zorgverzekering
  • Payrolling
  • Opleiding

Al meer dan

15

jaar de grootste aanbieder van zorgverzekeringen voor tijdelijke arbeidsmigranten

Ruim

30

jaar uitzend- en verloningservaring in diverse sectoren

15

opleidingen specifiek gericht op en voor arbeidsmigranten

Waar kunnen wij u mee helpen?

 *
 *
 *
 *
 *
 *

Aanmelden nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte.

» Recente nieuwsbrief lezen?

Werk+Zorg ontzorgt werkgevers met arbeidsmigranten

Vragen? Bel onze helpdesk:

Maandag t/m vrijdag, 8.30 - 17.00 uur
  • Verzekerd van goede zorg
  • Dagelijks aan- en afmelden
  • Geen verplicht eigen risico